Καλέστε μας στο 2310 715 971 ή μέσω e-mail στο info@koinsepstoxos.gr

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με υποχρέωση εγγραφής των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και διαδικασία σύστασης/τροποποιήσεων

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με υποχρέωση εγγραφής των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και διαδικασία σύστασης/τροποποιήσεων.

 

H αρμόδια Υπηρεσία της ΓΓ Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέστειλε έγγραφο με διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία σύστασης/απόκτησης νομικής προσωπικότητας καθώς και τροποποιήσεων των Κοιν.Σ.Επ και των Συν. Εργαζομένων.

Το έγγραφο αυτό κοινοποιήθηκε με σχετική Εγκύκλιο σε Δημόσιους Φορείς και Τράπεζες ώστε να εφαρμόζεται ενιαία και με σαφήνεια η προβλεπόμενη διαδικασία.

Συμπερασματικά, μέχρι 1/10/2022, η διαδικασία σύστασης και τροποποιήσεων των Κοιν.Σ.Επ και των Συν. Εργαζομένων συνεχίζει να γίνεται μέσω του Γενικού Μητρώου Φορέων Κ.ΑΛ.Ο (kalo.yeka.gr) και οι βεβαιώσεις που εκδίδονται μέσω αυτής της διαδικασίας ισχύουν και πιστοποιούν επαρκώς τα νομικά γεγονότα που αναγράφονται σε αυτές.

Σε ότι αφορά την διαδικασίας εγγραφής στο ΓΕΜΗ, θα πρέπει να απευθυνθείτε στις κατά τόπους Υπηρεσίες ΓΕΜΗ ή στην Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας

Δημοκρατίας 25, Δ.Κ. Γέφυρας, Δήμου Χαλκηδόνος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 57011

Τηλ και Fax: 2310715971

Ε-mail: koinsepstoxos@gmail.com & info@koinsepstoxos.gr

Please publish modules in offcanvas position.