Καλέστε μας στο 2310 715 971 ή μέσω e-mail στο info@koinsepstoxos.gr

Ανακοίνωση για την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. "Στόχος"

Stoxos Logo

Menoume SpitiΤο Κέντρο Στήριξης ΚΑΛΟ «Στόχος» σας ενημερώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών σχετικά με την εξάπλωση του Κορονοϊού αποφάσισε την αναβολή όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες έως Παρασκευή 03/04/2020 μετά και το Δελτίο Τύπου στις 08/03/2020 του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα «Ανακοίνωση νέων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας» για αναστολή οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης στην επικράτεια για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «Στόχος» συνεχίζεται κανονικά, παρόλα αυτά παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά (email) και τηλεφωνικά για τον προγραμματισμό συνάντησης στον χώρο του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. «Στόχος» για την αποφυγή συγκέντρωσης πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο.

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων, των εργαζομένων και των προσκεκλημένων αποτελεί προτεραιότητα του Κέντρου Στήριξης ΚΑΛΟ «Στόχος».

«Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)
μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.»

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας

Δημοκρατίας 25, Δ.Κ. Γέφυρας, Δήμου Χαλκηδόνος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 57011

Τηλ και Fax: 2310715971

Ε-mail: koinsepstoxos@gmail.com & info@koinsepstoxos.gr

Please publish modules in offcanvas position.